Van zondag 4 tot en met zondag 11 februari 2018 organiseert de Rotterdamse Fotografieschool een expositie met werk van de Masterclass cursisten.

Judith Barth
Fotograferen was voor haar als architect, slechts een middel. In de lessen van André Nijenhuis heeft Judith meer verdieping gevonden. In drie series is de invloed van wind en water op zand verbeeld, een vierde serie geeft de spiegeling van riet in water weer.

Bouke Noorlander
Hij is ruim veertig jaar actief in de grafische wereld als grafisch vormgever en tentoonstellingsbouwer. Vanaf zijn achttiende jaar heeft hij een passie voor fotografie ontwikkeld. Bouke presenteert foto’s van landschappen en verstilde steden.

Jantine Geldtelder
Behalve fotograferen als hobby geeft Jantine les in beeldende vorming. Zij wordt onder andere geïnspireerd door Erwin Olaf en Frederieke von Rauch. Deze inspiratie is terug te zien in haar foto’s van stillevens en verstilde ruimte.

Ton Schoenmakers
Naast fotograaf is Ton ook kwaliteits- en veiligheidskundige. Hij fotografeert al jaren met veel plezier. Vooral evenementen- en industriële fotografie hebben zijn interesse. Hij presenteert foto’s van onder andere het North Sea Jazz Festival.

Vernissage: zondag 4 februari 2018 van 16.00-18.00 uur

Finissage: zondag 11 februari 2018 van 14.00-16.00 uur

Aanmelding voor de vernissage of finissage per email wordt op prijs gesteld.

Locatie:
Galerie Sehnsucht
Vijverhofstraat 34
3032 SN  ROTTERDAM

Reguliere openingstijden van de galerie: woensdag tot en met zaterdag van 11.00-17.00 uur

info@rotterdamse-fotografieschool.nl