Galerie Sehnsucht: een nieuwe samenwerking
In Rotterdam wordt aan de Vijverhofstraat 34 een nieuwe galerie voor fotografie opgestart. ‘Galerie Sehnsucht’ is een initiatief van kunsthistorica Mariska Pool en fotograaf Mark van Hattem. Het bijzondere van hun manier van werken is dat iedereen werk in kan sturen voor een tentoonstelling.  Galerie Sehnsucht en de Rotterdamse Fotografieschool zullen op verschillende manieren gaan samenwerken. Er wordt hard gewerkt aan het realiseren van gezamenlijke lezingen, en voor onder andere de masterclass studenten van de fotografieschool zal een expositie worden gerealiseerd in de galerie.

Deelnemen aan expositie
De eerste inschrijving is al gestart met een “call for entries” rond het thema Sehnsucht. Voor een gering bedrag dingt je werk mee naar een plekje in de gelijknamige tentoonstelling die te zien zal zijn van 1 november tot en met 10 december 2017.

Preview
Galerie Sehnsucht geeft cursisten en ex-cursisten van de Rotterdamse Fotografieschool exclusief de mogelijkheid van een voorbezichtiging. Op zondag 29 oktober 2017 om 14.00 uur ben je van harte welkom aan de Vijverhofstraat 34. Je krijgt een toelichting van de galeriehouders, een voorbezichtiging van de expositie in de laatste fase van opbouw, je krijgt de gelegenheid vragen te stellen en de inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten. Toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is verplicht en kan via info@galeriesehnsucht.com onder vermelding van je naam, email en het aantal mensen dat komt. Je krijgt een bevestiging.

Meer weten? Kijk op www.galeriesehnsucht.com en doe mee…….

Exposities Rotterdamse Fotografieschool
04 – 11 februari 2018 informatie volgt