INTERNATIONALE VERKOOP TENTOONSTELLING “SEHNSUCHT” TOT 10 DECEMBER 2017

Rotterdam heeft vanaf nu een galerie gespecialiseerd in Fine Art fotografie. Sinds 1 november 2017 is in de ‘Hofbogen’ , op tien minuten lopen van het Centraal Station, Galerie Sehnsucht geopend. De openingstentoonstelling bevat werk van 20 Nederlandse en buitenlandse fotografen.

Onder hen bekroonde talenten als Anneloes Pabbruwee (“Jeunes Talent” op Paris Photo 2014), ervaren rotten in het vak als Jan Theun van Rees (architectuur), een ironisch documentair fotograaf uit Oostenrijk als Robert Rutöd (momenteel ook te zien op de European Month of the Photography in Bratislava) en een cross-over beeldmaker uit Israël – Deborah Sfez. Voor velen zal het prachtige studiowerk van Mariëlle Uijterwijk-Winkel een aangename verrassing zijn.

Galerie Sehnsucht gelooft in betaalbare kunst: de werken zijn geprijsd tussen de € 100 en € 1500.

Galerie Sehnsucht werkt met open oproepen en gast conservatoren. De oproep aan fotografen om werk in te zenden voor de volgende expositie is al uitgegaan: het thema is “Home-Land”. Gastconservator is de bekende Rotterdamse fotograaf Otto Snoek, die samen met het team van Galerie Sehnsucht uit de inzendingen de nieuwe verkoop tentoonstelling zal samenstellen. Ieders werk maakt een kans…. Tot en met 26 november 2017 kan je werk insturen.

Meer weten? Kijk op www.galeriesehnsucht.com en doe mee…….

Exposities Rotterdamse Fotografieschool
04 – 11 februari 2018 informatie volgt

21 – 27 mei 2018 informatie volgt