970 – zomercursus gevorderden

Je fotografeert al een aantal jaren. De techniek is bekend en je fotografeert “alles” wat er voor je camera komt. Je maakt mooie foto’s. Maar het is tijd om een volgende stap te maken.

Inhoud
Tijdens deze zomercursus ga je op zoek naar je eigen visie in de fotografie. Wat motiveert je om te fotograferen? Wat wil je eigenlijk laten zien? Hoe krijg je vastgelegd wat je wilt laten zien? Je gaat op onderzoek uit wat jouw manier van fotograferen is. Hoe je kijkt en denkt over je eigen fotografie.  Op welke manier je fotowerk meer zeggingskracht krijgt. Je gaat aan de slag om je eigen visie verder te ontwikkelen. Aan de hand van je portfolio van 5 a 10 foto’s, die je op de eerste dag meeneemt, wordt gekeken op welke manier je bezig bent en hoe je daarin verbetering kunt aanbrengen. In de middag van de cursusdag gaan we praktisch aan de slag.

Opdracht
Aan het eind van de eerste cursusdag krijg je een opdracht mee naar huis. Deze individuele opdracht sluit aan bij je eigen portfolio. De volgende cursusdag gaan we gezamenlijk de resultaten bespreken.

Niveau
Je krijgt tijdens deze cursus geen uitleg over sluitertijden en diafragma en andere technische kwesties. Wanneer je kennis hebt van elementaire fototechnieken (sluitertijd, diafragma, scherptediepte, onder/ overbelichten) en de beginselen van Lightroom, kun je aan deze zomercursus mee doen.

Prijs
Prijsstelling Zomercursus 2018 € 165,00 per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, water en een lunch op de eerste cursusdag.

Data
De Zomercursus voor Gevorderden wordt georganiseerd op:

Cursusnummer 18.970: vrijdag 10 en vrijdag 24 augustus (10.00 – 16.00 uur)

Lunchpauze tussen 12.00 en 13.00 uur.

Het aantal deelnemers per cursus is zes / acht personen.

Deelnemen
Inschrijven voor een Zomercursus? Ga dan naar het Inschrijfformulier.
Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging voor je deelname.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Overdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren. Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat). Zie ook Google Maps

Zie ook de Voorwaarden.

Vragen en contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming