Alle lessen in onze locatie aan de Coolhaven gaan vanaf  zaterdag 15 januari 2022 weer door. Wil je als cursist een individuele les (online of offline) tussen 10.00 tot 17.00 uur reserveren, dan kan dat ook. Lees meer …

Instructie locatie-gebruik
Bekijk de onderstaande coronamaatregelen die van toepassing zijn in onze locatie. Wij verzoeken je om je hieraan te houden.

Bij binnenkomst
Het dragen van een mondkapje is verplicht in de publieke ruimten (de entree, de gang en het trappenhuis) en in de studio van de Fotografieschool. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van een mondkapje.

Het mondkapje kan en mag af tijdens de les, waar iedereen een vaste zitplaats heeft. De docent hoeft dus geen mondkapje te dragen op het moment dat hij of zij voor de groep staat, maar wel bij een ronde door het klaslokaal.

Indien de 1,5 meter regel moeilijk gehandhaafd kan worden tijdens bijvoorbeeld een werkbespreking, geldt de mondkapjesplicht ook. Wij verzoeken iedereen dringend zich hier aan te houden.

Ook bij studiogebruik geldt dat het mondkapje af kan wanneer iedereen een eigen vaste zitplaats heeft ingenomen. Wanneer er rondgelopen wordt, is een mondkapje verplicht. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van visagie en/of styling, is het dragen van een mondkapje verplicht.

Ontsmet jouw handen bij binnenkomst. Een automatische dispenser bij de entree is aanwezig.

Routing
Volg de aangegeven routing in het gebouw om op die manier 1,5 meter afstand tot elkaar te kunnen realiseren.

Probeer ook tijdens pauzes/koffie halen voldoende afstand tot elkaar te houden. Daarnaast willen we je verzoeken om eventueel op een later moment thee of koffie te halen indien er een wachtrij  ontstaat.

Gebruik bij het naar boven gaan de ‘bekende’ trap.

Hygiëne
Regelmatig de handen wassen en/of gebruik maken van desinfecterende handgel. Was in ieder geval de handen bij binnenkomst, voor het eten, na een toiletbezoek, na het reizen met het openbaar vervoer en na het schoonmaken van spullen.

Regelmatig jouw spullen schoonmaken en desinfecteren.

Schoonmaak en ventilatie
In de lesruimte is het mogelijk om ramen en/of deuren open te zetten voor voldoende frisse lucht.

Wij dragen er zorg voor dat ruimtes vaker schoongemaakt worden en dat er zeep/ontsmettingsmiddel en wegwerphanddoekjes aanwezig zijn.

Extra schoonmaken van toiletten, deurklinken en materiaal.

Iedereen maakt de door hem/haar gebruikte tafel en stoel zelf schoon. Aanvullend is de docent aan het einde van de les verantwoordelijk voor het schoonmaken.

Nogmaals dank voor je medewerking!