PRIVÉ CURSUS

Wil je onder persoonlijke en deskundige begeleiding snel op weg geholpen worden met je nieuwe digitale camera? Heb je de basisbegrippen van de fotografie onder de knie maar loop je tegen enkele praktische problemen aan? Geen tijd voor een cursus? Problemen moeten snel en op korte termijn opgelost worden?  Hoe maak je in de praktijk een mooie en creatieve compositie?

Privélessen vinden van maandag t/m zondag en in overleg plaats op onze locatie aan de Coolhaven 238c te Rotterdam wanneer het jou schikt. Er zijn geen wachttijden, je kunt vrijwel direct aan de slag.

Wat onder andere aan de orde kan komen: werking van je digitale camera, diafragma, sluitertijd, fotograferen op de M-stand, ISO, digitale bestanden, compositie, lichtmeting, over- en onderbelichten, standaard RAW-fotobewerking met Lightroom, werken met studioverlichting en dergelijke.

De ervaring leert dat we je in 6 x 1 uur theorie (aangevuld met thuisopdrachten) uitstekend op weg kunnen helpen.

Het tarief voor één privéles bedraagt € 85,00 per uur.

Package Deal (2022)
Boek in één keer 6 x 1 uur privéles en ontvang 25% korting op het uurtarief. Cursusnummer 22.100 / € 385,00
(deze Package Deal kan je samen met je partner, vriend(in) of collega volgen)

Data
Je kunt binnen een paar dagen beginnen.

Cadeau doen
Wil je iemand een aantal privélessen cadeau doen? Lees meer …

Bedrijven
Voor bedrijven en organisaties maken wij workshops op maat. Stuur een e-mailbericht met je wensen en wij nemen contact met je op.

Deelnemen
Wil je je aanmelden voor een Privécursus? Stuur ons een e-mail en we nemen contact met je op. Gelijk aanmelden voor de Package Deal? Maak dan gebruik van ons inschrijfformulier. Zie hier

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren.
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de 7 trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.

Lees ook de informatie over studiebelasting

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden

Voor verdere vragen en contact: klik hier

Gegevensbescherming