PRIVÉ CURSUS / PERSOONLIJKE FOTOGRAFIE COACHING

Wil je onder persoonlijke en deskundige begeleiding snel op weg geholpen worden met je nieuwe digitale (of analoge) camera? Heb je de basisbegrippen van de fotografie onder de knie maar loop je tegen enkele praktische problemen aan? Geen tijd voor een cursus? Problemen moeten snel en op korte termijn opgelost worden?  Hoe maak je in de praktijk een mooie en creatieve compositie? Wil je leren om met je analoge camera te fotograferen?

Privélessen vinden van maandag t/m zondag en in overleg plaats op onze locatie aan de Coolhaven 238c te Rotterdam wanneer het jou schikt. Er zijn geen wachttijden, je kunt vrijwel direct aan de slag.

Wat onder andere aan de orde kan komen: werking van je digitale of analoge camera, diafragma, sluitertijd, fotograferen op de M-stand, ISO, digitale bestanden, compositie, lichtmeting, over- en onderbelichten, standaard RAW-fotobewerking met Lightroom, werken met studioverlichting en website product fotografie.

De ervaring leert dat we je in 6 uur theorie + praktijk  (aangevuld met thuisopdrachten) uitstekend op weg kunnen helpen.

Investering
(cursusnummer 24.701) Losse Les (2 uur) € 170,00

(cursusnummer 24.702) Basis (totaal 6 uur) € 435,00

(cursusnummer 24.703) Premium (totaal 10 uur) € 685,00

(cursusnummer 24.704) Deluxe (totaal 15 uur) € 955,00

(cursusnummer 24.705) Jaar coaching (totaal 25 uur) € 1485,00

Data
Je kunt binnen een paar dagen beginnen.

Cadeau doen
Wil je iemand een Privé Fotografie cursus cadeau doen? Lees meer …

Bedrijven
Voor bedrijven en organisaties maken wij workshops op maat. Stuur een e-mailbericht met je wensen en wij nemen contact met je op.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor een Privé Cursus / Persoonlijke Fotografie Coaching? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer daarop ook het cursusnummer). Nadat wij het formulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging en een factuur.

Reserveren 
Nadat je de factuur hebt ontvangen, kan je een reservering maken voor de eerste afspraak. Lees meer ….

Bevestiging
Na ontvangst van je reservering ontvang je per e-mail de bevestiging dat je reservering in onze agenda staat genoteerd.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zondag betaald parkeren (09.00 – 23.00 uur /zone 540, laagste tarief).
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (metrostation Delfshaven of Coolhaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de 7 trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.

Lees ook de informatie over studiebelasting

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden

Voor verdere vragen en contact: klik hier

Gegevensbescherming