EXPOSITIE MASTERCLASS

Op donderdag 17 oktober gaat er een bijzondere expositie van start in de Achterruimte van Evermore aan de Coolhaven 158a te Rotterdam-Delfshaven.

De deelnemers aan de Masterclass 2018-2019 ( Elvira Smit, Jantine Geldtelder, Judith Barth, Natascha Boel en Renate Oskam) presenteren dan hun eigen persoonlijke fotoserie waar zij tijdens de Masterclass aan hebben gewerkt. Het thema wat gaandeweg de Masterclass ontstond was “Verstilling”. Dit thema is op verschillende manieren creatief en indrukwekkend in beeld gebracht.

De expositie loopt van donderdag 17 oktober tot en met zondag 1 december 2019 en is te bezoeken op: donderdag & vrijdag: 10:00 – 17:00 – zaterdag & zondag: 10:00 – 16:00 uur.


Vernissage

Je bent van harte uitgenodigd op de officiële opening van deze expositie op zondag 27 oktober van 16.00 tot 18.00 uur. Samen kunnen we dan onder het genot van een bubbel en een hapje genieten van de masterclass- foto’s. De fotografen zijn aanwezig om toelichting te geven op het proces en de prachtige resultaten. Stuur een e-mail en geef aan met hoeveel personen je deze vernissage wilt bezoeken. Aanmelden vóór 24 oktober, het aantal bezoekers dat bij deze vernissage aanwezig kan zijn is beperkt.


Wijnproeverij

Wat is er leuker dan tijdens het bezichtigen van de foto’s te genieten van een mooi glas wijn en een perfect bijpassende amuse? Omdat de foto’s die wij exposeren niet “zo-maar-foto’s” zijn, hebben we gezocht naar wijnen die net zoals de foto’s heel bijzonder zijn om te ontdekken. Importeur Blije Wijnen laat ons niet “zo-maar” wijnen proeven. Maud van Merlo presenteert namelijk natuurwijnen, of zoals het in het Frans heet: Vin Naturel. Wijnen die volledig natuurlijk worden gemaakt. De wijnen zijn zeker ‘atypisch’ te noemen, maar laat je hierdoor vooral niet tegenhouden. De geuren en smaken die de wijnen hebben, zijn heel verrassend, boeiend en bijzonder.

Op zondag 17 november organiseren wij van 16.00 tot 18.00 uur deze bijzondere wijnproeverij in de Achterruimte van Evermore aan de Coolhaven 158a te Rotterdam-Delfshaven. De kosten voor deze wijnproeverij (8 natuurwijnen met bijpassende hapjes van KookstudioMix) zijn € 35,00 p.p. Stuur een e-mail en geef aan met hoeveel personen je deze wijnproeverij wilt bezoeken. Aanmelden vóór 1 november, het aantal deelnemers is beperkt.


Diner “met de fotograaf aan tafel”

Heb je geen tijd om aanwezig te zijn bij de opening van de expositie of ben je geen wijnliefhebber? Op zaterdag 23 november organiseren wij vanaf 18.30 uur een excellent diner met als thema “Met de fotograaf aan tafel” In de expositieruimte staan de dinertafels klaar om samen met de fotografen te genieten van een heerlijk diner, te praten over fotografie en de geëxposeerde foto’s in het bijzonder.

Het menu: * rode uiensoep met witte wijn en tijm * gekonfijte eendenbout of portabella met geitenkaas, appel, bosui, aardappel-knolselderijpuree, * linzensalade met geroosterde pompoen en hazelnoot * tarte tatin met Benedictine room
* inclusief aperitief, wijn, bier, water, koffie, thee en fris  * € 65,00 p.p. Stuur een e-mail en geef aan met hoeveel personen je wilt deelnemen aan dit diner. Aanmelden vóór 1 november, het aantal deelnemers is beperkt.

Het diner wordt bereid door het culinaire team van KookstudioMix onder leiding van Christa Hammel. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen en allergieën.

Vind je het leuk om bij de opening van deze expositie aanwezig te zijn of wil je deelnemen aan de wijnproeverij en/of het diner? Dan is het heel belangrijk dat je je van tevoren aanmeldt. De ruimte en het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Stuur een email naar info@rotterdamse-fotografieschool.nl Je ontvangt dezelfde dag een bevestiging. Voor de wijnproeverij en/of het diner ontvang je een factuur.