PERSOONLIJKE COACHING

Persoonlijke Coaching Fotografie
Heb je graag een docent die jou individueel alle aandacht geeft bij het verder ontwikkelen van je fotografiekennis? Wil je als fotograaf werken aan je signatuur en een eigen stijl ontwikkelen? Ga je semiprofessioneel beginnen of wil je je specialiseren in een bepaald gedeelte van de fotografie? Zoek je hulp om je bedrijf op te starten en wil je leren hoe je de juiste klanten kunt vinden? Dan is het hoog tijd voor een persoonlijke coach in de fotografie.

Inhoud
Een coaching traject kan gericht zijn op het verdiepen van technieken maar kan ook gaan over profilering, portfolio, website en publiciteit. Breng je fotografie naar een hoger niveau, wordt een betere fotograaf en ontwikkel je eigen stijl!

We beginnen met een kennismaking en op basis daarvan maken we een plan voor de inhoud en de tijd die we daarvoor nodig hebben. Tijdens het coaching traject kan er van alles aan de orde komen; je blind spot (geen twijfels hebben, maar wel verkeerd bezig zijn), perfectionisme dat je in weg zit, problemen waar je tegenaan loopt, iets wat je wilt verbeteren etc.

Personal Coaching is altijd één op één, je hebt alle ruimte om precies dat te leren wat je wilt leren! Alle aandacht gaat naar jou en je zult merken dat je snel grote stappen maakt in je ontwikkeling. En niet alleen voor wat betreft de theorie van het fotograferen, we gaan ook praktisch aan de slag!

Waarom bij de Rotterdamse Fotografieschool?
Tijdens het Persoonlijke Coaching traject krijg je op tijden dat het jou uitkomt één op één les van een fotograaf die ervaring heeft met coachend lesgeven. Daarnaast kun je tussentijds contact hebben via e-mail. Een coaching traject kan binnen twee weken opgestart worden.

Kosten
Een coaching traject wordt altijd op maat samengesteld. Na het gratis voorgesprek komen wij met een voorstel op basis van je beschikbare tijd en budget.

Contact
Voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak stuur je het beste even een e-mail naar info@rotterdamse-fotografieschool.nl