PERSOONLIJKE COACHING 2

Fotografie als activiteit bij herstel
Je bent herstellende van een zware periode, een tegenslag of een combinatie daarvan en je therapeut heeft je aangeraden op zoek te gaan naar een leuke activiteit. Door wandelen te combineren met fotografie koppel je ontspanning aan creativiteit. Je concentreert je tijdens de wandeling op het fotograferen waardoor je geen tijd hebt om je zorgen te maken over andere zaken.

Coaching door fotografie
We helpen je op weg bij het ontdekken en verder ontwikkelen van je (nieuwe) hobby. In overleg bepalen we samen de inhoud van het coaching traject en zorgen we dat je je creativiteit (weer) gaat ontdekken. Door het leerproces en het maken van creatieve foto’s creëer je een positief zelfbeeld en zet je je hersenen op een ontspannen manier weer aan het werk.

Inhoud
Tijdens het coaching traject krijg je thuisopdrachten mee, afgestemd op jouw kennis- en energieniveau. De opdrachten sluiten aan op wat we tijdens de les behandeld hebben en zijn zo geformuleerd dat je er met plezier mee aan de slag zult gaan.

Onderwerpen die we gaan behandelen:
• werking en instellingen van je camera
• sluitertijd, diafragma en ISO-waarde
• fotograferen op de M-stand en in RAW, nabewerking in Lightroom
• creatief fotograferen, compositie

In de praktijk en onder begeleiding gaan we onder andere aan de slag met:
• landschapsfotografie
• creatief fotograferen in de stad
• spelen met licht.

Waarom bij de Rotterdamse Fotografieschool?
Tijdens het traject krijg je één op één les van een fotograaf die ervaring heeft met coachend lesgeven, op een moment waarop het jou uitkomt. Daarnaast kun je tussentijds contact hebben via e-mail. Een coaching traject kan binnen twee weken opgestart worden.

Kosten
Een coaching traject wordt altijd op maat samengesteld. Na onze kennismaking komen wij met een voorstel op basis van beschikbare tijd en budget.

Contact
Voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak stuur je het beste een e-mail naar info@rotterdamse-fotografieschool.nl