NATUURFOTOGRAFIE WORKSHOP

De landschappelijk zeer fraaie Kwade Hoek is een prachtige locatie voor creatieve landschapsfotografie. De dynamiek en overgangen van zout naar zoet, nat naar droog, jong naar oud zorgen voor een soortenrijk ecosysteem. Het gebied is al sinds 1962 als natuurreservaat eigendom van Natuurmonumenten. Onder de naam Duinen Goeree & Kwade Hoek is het aangewezen als Natura 2000 gebied.

Inhoud
Vanaf de parkeerplaats ben je in enkele minuten in de Kwade Hoek. Struinend door de duinvegetatie op weg naar het strand zien we lage duinen met helmgras. Op het strand gaan we op zoek naar fraaie zand- en ribbel patronen, schelpen en zeekraal. We gaan aan de slag hoe we de natuur anders en creatief kunnen fotograferen met gebruikmaking van scherptediepte, dichtbij fotografie en we leggen de nadruk op anders belichten.

Benodigdheden
Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dien je in het bezit te zijn van een spiegelreflex- of systeemcamera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen. Een statief kan handig zijn.
Twijfel je of je camera geschikt is? Stuur ons dan een e-mail

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt maximaal 4 deelnemers zodat iedere deelnemer maximaal persoonlijke aandacht krijgt.

Nabespreking resultaten
De workshop is inclusief het één-op-één nabespreken van de foto’s die je tijdens deze workshop heb gemaakt. Je ontvangt een Zoom-link waarmee je het moment van de fotobespreking zelf kunt bepalen.

Prijsstelling
De kosten voor deze workshop Creatief Fotograferen in de Natuur bedragen € 75,00 per persoon. Dit is inclusief de zeer uitgebreide hand-out over natuur- en landschapsfotografie.
Zie ook het “Workshop voor Twee Voordeel

Locatie
Oostdijkseweg 107, 3252LM Goeree-Overflakkee, zie Google-maps

Data
Deze Natuurfotografie workshop wordt in 2021 georganiseerd op:

(workshopnummer 21.611) zondag 27 juni 2021

(workshopnummer 21.612) zaterdag 31 juli 2021

(workshopnummer 21.613) vrijdag 27 augustus 2021

Tijden: 16.00 – 19.00 uur

Cadeau doen
Wil je deze Natuurfotografie workshop aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Inschrijven voor deze Natuurfotografie workshop? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de workshop)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging voor je deelname.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren.
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming