WORKSHOP PORTFOLIO BESPREKING ONLINE

Ben je een serieuze amateurfotograaf en heb je behoefte aan praktische en uitgebreide terugkoppeling op je foto’s? Reserveer dan een één-op-één online portfolio bespreking om op een constructieve en positieve manier je foto’s via Zoom te bespreken.

Inhoud
Nadat je via het inschrijfformulier hebt gereserveerd, stuur je met WeTransfer maximaal 15 foto’s (JPEG en RAW) naar info@rotterdamse-fotografieschool.nl
Wij bekijken vooraf je foto’s waarna we een Zoom-sessie van 1 uur inplannen waarin we je foto’s op de volgende punten gaan bespreken:

  • Het onderwerp in de foto
  • Gebruikte techniek en instellingen (licht en belichting, scherpte en scherptediepte)
  • Compositie en sfeer
  • Nabewerking
  • Tips en aanbevelingen

Benodigdheden
Alles wat je nodig hebt is een computer, de camera van je computer, een microfoon, een betrouwbare internetverbinding en Zoom. Gedurende de bespreking delen we ons computerscherm. Je kunt alle toelichtingen live op je eigen beeldscherm volgen.

Prijsstelling
De kosten van één uur online portfolio bespreking zijn € 85,00

Locatie
Deze workshop vindt online met Zoom plaats.

Datum en Tijd
Na je reservering en de ontvangst van je foto’s stemmen we het tijdstip van deze één-op-één portfolio bespreking met je af. We nemen contact met je op en maken een afspraak, we zijn flexibel wat dag en tijdstip betreft. Je ontvangt vervolgens een bevestiging en Zoom-link per e-mail.

Cadeaubon
Je kunt deze één-op-één portfolio bespreking ook aan iemand cadeau doen. Het is een buitengewoon origineel cadeau dat zeer gewaardeerd zal worden door de ontvanger. Lees meer …

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop kan met het Inschrijfformulier  

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging en zien wij je foto’s met Wetransfer tegemoet.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren.
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer

Gegevensbescherming