Zomerschool 2019

Van 23 juli tot en met 25 augustus 2019 : de Rotterdamse Zomer Fotografieschool. Of je nu kiest voor de Beginners-, Stilleven-, Lange Belichting-, Intentional Camera Movement-, Abstracte Architectuur cursussen of een Zomer Fotografiewandeling: tijdens de Rotterdamse Zomer Fotografieschool beleef je inspirerende fotografie momenten.

Deelnemen
Wil je je inschrijven voor één van onze Zomercursussen of deelnemen aan een Zomerwandeling? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer  daarop ook het cursusnummer)
Nadat wij het formulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren. Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat). Zie ook Google Maps

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de 7 trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.

Lees ook de informatie over studiebelasting.

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden.

Voor verdere vragen en contact: klik hier

Gegevensbescherming