ZOMERSCHOOL FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS

Je hebt een nieuwe camera en je bent heel benieuwd wat er allemaal mee kan? Je wilt praktisch aan de slag met je camera met uitdagende fotografie opdrachten? Je bent, samen met andere fotografen, op zoek naar inspiratie?
Of je hebt al een tijdje een mooie camera, maar je gebruikt enkel de Automatische stand. Allemaal goede redenen om deel te nemen aan deze Zomerschool Fotografie voor Beginners.

Inhoud
Tijdens de Zomerschool Fotografie voor Beginners komen in een korte tijd de belangrijkste mogelijkheden van je camera aan bod. Hoe zorg je dat een foto goed belicht is? Wat kun je bereiken met verschillende sluitertijden? Welk effect heeft een groot of klein diafragma? Hoe ga je scherpstellen? Je leert tijdens deze Zomerschool heel snel hoe je betere en creatieve(re) foto’s kunt maken. Ook tijdens een Zomerschool cursus gaan theorie en praktijk hand in hand. Wat je tijdens de cursus leert, kan je thuis bij de foto-opdrachten gelijk uitproberen.

Prijs
De prijs voor de Zomerschool Fotografie voor Beginners is €125,00. Je ontvangt een uitgebreid naslagwerk (als pdf) met de behandelde theorie en tal van praktische tips.

Benodigdheden
Voor deze Zomerschool Fotografie voor Beginners heb je een digitale spiegelreflex- of systeemcamera nodig. Belangrijk is dat je op de camera het diafragma en de sluitertijd zelf kunt instellen.

Advies
Wanneer je hulp nodig hebt bij het zoeken naar de juiste camera, dan helpen we je met alle plezier verder.
Stuur je vraag naar info@rotterdamse-fotografieschool.nl en je ontvangt binnen enkele dagen een onafhankelijk advies.

Cadeau doen
Wil je de Zomerschool Fotografie Voor Beginners aan iemand cadeau geven? Lees meer …

Data Zomerschool Fotografie voor Beginners
(cursusnummer 23.906) dinsdagavond: 4/7 – 18/7 – 1/8 – 15/8 (vol)

(cursusnummer 23.907) woensdagavond: 5/7 – 19/7 – 2/8 – 16/8 (vol)

(cursusnummer 23.908) vrijdagmiddag: 7/7 – 21/7 – 4/8 – 18/8 (beperkt plaats beschikbaar)

avond: 19.30 – 21.30 uur
middag: 13.30 – 15.30 uur

Deelnemen
Wil je je inschrijven voor de Zomerschool Fotografie voor Beginners? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer daarop ook het cursusnummer). Nadat wij het formulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zondag betaald parkeren (09.00 – 23.00 uur /zone 540). Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven of Coolhaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de 7 trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.

Lees ook de informatie over studiebelasting

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden

Voor verdere vragen en contact: klik hier

Gegevensbescherming