Toelichting Groeps- en Individuele lessen (Beginners – Halfgevorderden – Gevorderden – Vergevorderden)

Met ingang van 19 november 2020 worden de cursussen hervat.

Naast de groepslessen kan je de lessen ook individueel offline (in onze locatie aan de Coolhaven) of online (via Zoom) volgen.

De (buiten)workshops worden weer georganiseerd als deze op een verantwoorde wijze (conform de voorschriften van de overheid/ regio) kunnen plaatsvinden.

Mogelijkheden vanaf 19 november 2020

Groepslessen

+ Sta je ingeschreven voor een cursus? Kijk dan op de cursuspagina voor de data wanneer de groepslessen plaatsvinden.

+ De cursus vindt plaats op onze locatie aan de Coolhaven;

+ De les vindt plaats met maximaal 12 personen;

+ De lessen duren 120 minuten;

+ Gaan we ook opdrachtfoto’s bespreken? Neem dan je foto’s (JPEG en/of RAW) mee op een USB-stick.

Individueel Offline

+ De cursus vindt plaats op onze locatie aan de Coolhaven;

+ De les vindt plaats met één of twee cursisten (maximaal 2 cursisten + 1 docent);

+ De individuele lessen duren 45 minuten en zijn (bij beschikbaarheid) van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur te reserveren;

+ Gaan we ook je opdrachtfoto’s bespreken? Neem dan je foto’s (JPEG en/of RAW) mee op een USB-stick.

Individueel Online

+ De les vindt plaats via Zoom. Zie hier de website van Zoom;

+ De les vindt plaats met één cursist;

+ Gaan we ook je opdrachtfoto’s bespreken? Stuur de foto’s (JPEG en/of RAW) ruim van tevoren met WeTransfer naar info@rotterdamse-fotografieschool.nl;

+ Nog nooit met Zoom gewerkt? Stuur een e-mail naar info@rotterdamse-fotografieschool.nl en we sturen je een uitgebreide en zeer duidelijke handleiding toe.

Hoe maak je een reservering voor een (online of offline) privéles?

Een reservering voor een privéles is uitsluitend via de website te maken. Je gaat hiervoor naar deze pagina.

+ Lees eerst deze toelichting in zijn geheel ;

+ Hou je cursus- en klantnummer bij de hand voor het maken van een reservering;

+ Kies eerst een datum, vervolgens zie je de beschikbare begintijden;

+ Je klikt op een beschikbare begintijd en vervolgens klik je op de knop “Reserveer nu”;

+ Je ziet nu een formulier waar je de contactgegevens moet invullen (nadat je deze contactgegevens hebt ingevuld, worden deze voor de volgende keer onthouden);

+ Je vindt je klantnummer en cursusnummer op je factuur die je van ons ontvangen hebt;

+ Je geeft tevens aan of je de les “Online” of “Offline” (in onze locatie aan de Coolhaven) wilt volgen;

+ In het vakje “Extra Informatie” geef je (eventueel) aan wat je in het bijzonder wilt bespreken;

+ Vervolgens druk je op de knop “Reserveren” en je formulier wordt verzonden.

Na ontvangst van je reservering ontvang je per e-mail de bevestiging dat je reservering in onze agenda staat genoteerd. Ontvang je deze bevestiging niet binnen 24 uur, neem dan contact met ons op.