WORKSHOP CREATIEF & ARCHITECTUUR FOTOGRAFEREN IN ROTTERDAM

Inhoud
Hoe maak je in onze stad een goede foto? Hoe gebruik je diafragma, sluitertijd en ISO? Wat kan je doen om de juiste scherptediepte te realiseren? Hoe meet je eigenlijk het licht dat op een onderwerp valt? Waar moet je nu wel of juist niet op letten als je aan het fotograferen bent? Hoe kan je een stads-onderwerp niet saai, maar interessant en creatief in beeld brengen? Allemaal vragen die direct en praktisch opgelost gaan worden. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met de standaard instellingen van je camera en je gaat ontdekken hoe je de techniek kunt gebruiken om mooie en creatieve foto’s te maken.

Benodigdheden
Met een spiegelreflex- of systeemcamera, waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen, haal je het meeste uit deze workshop. Twijfel je of je camera geschikt is? Stuur dan een e-mailbericht.

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt maximaal 6-8 deelnemers zodat iedere deelnemer maximaal persoonlijke aandacht krijgt.

Prijsstelling
De kosten voor deze workshop bedragen € 65,00 per persoon. Dit is inclusief de hand-out en de fotobeoordeling van je gemaakte foto’s.

Locatie workshop

We starten voor de deur van Lebkov & Sons, Stationsplein 50, direct gelegen naast het Centraal Station. Tijdens de fotografiewandeling ga je onder begeleiding van André Nijenhuis anders en creatiever fotograferen.  Vlakken en lijnen, strak en organisch, reflecties, onder- en overbelichten, scherpstellen en belichten. Zowel het creatieve als het technische aspect komen ruim aan bod. Lege kaartjes en volle batterijen meenemen is het advies.

Data 
De workshop Creatief & Architectuur Fotograferen in Rotterdam wordt georganiseerd op:

(workshopnummer 24.681) zaterdag 1 juni 2024 (beperkt plaats beschikbaar)

(workshopnummer 24.682) zaterdag 14 september 2024

Tijden
14.00 – 17.00 uur

Weersomstandigheden
Bij slechte weersomstandigheden wordt de workshop verzet.

Cadeau doen
Wil je de workshop Creatief  & Architectuur Fotografen in Rotterdam aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de workshop “Creatief & Architectuur Fotograferen in Rotterdam”? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de workshop)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zondag betaald parkeren (09.00 – 23.00 uur /zone 540). Onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zie Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming