WORKSHOP CREATIEF FOTOGRAFEREN IN ROTTERDAM

Inhoud
Hoe maak je in de stad een goede foto? Hoe gebruik je diafragma, sluitertijd en ISO? Wat kan je doen om de juiste scherptediepte te realiseren? Hoe meet je eigenlijk het licht dat op een onderwerp valt? Waar moet je nu wel of juist niet op letten als je aan het fotograferen bent? Hoe kan je een stads-onderwerp niet saai, maar interessant en creatief in beeld brengen? Allemaal vragen die direct en praktisch opgelost gaan worden. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met de standaard instellingen van je camera en je gaat ontdekken hoe je de techniek kunt gebruiken om mooie en creatieve foto’s te maken.

Benodigdheden
Met een spiegelreflex- of systeemcamera, waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen, haal je het meeste uit deze workshop. Twijfel je of je camera geschikt is? Stuur dan een e-mailbericht.

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt maximaal 6 deelnemers zodat iedere deelnemer maximaal persoonlijke aandacht krijgt.

Nabespreking resultaten
De workshop is inclusief het één-op-één nabespreken van de foto’s die je tijdens deze workshop heb gemaakt. Je ontvangt een Zoom-link waarmee je het moment van de fotobespreking zelf kunt bepalen.

Prijsstelling
De kosten voor deze workshop bedragen € 75,00 per persoon.  Zie ook het “Workshop voor Twee Voordeel

Locatie workshop

We starten naast Brasserie Engels/ingang fietsenstalling, direct gelegen voor het Centraal Station. Tijdens de fotografiewandeling ga je onder begeleiding van André Nijenhuis anders en creatiever fotograferen.  Vlakken en lijnen, strak en organisch, reflecties, onder- en overbelichten, scherpstellen en belichten. Zowel het creatieve als het technische aspect komen aan bod. Lege kaartjes en volle batterijen meenemen is het advies.

Data 
De workshop Creatief Fotograferen in Rotterdam wordt georganiseerd op:

(workshopnummer 21.685) zondag 26 september 2021  / 10.00 – 13.00 uur (beperkt plaats beschikbaar)

Weersomstandigheden
Bij slechte weersomstandigheden wordt de workshop verzet.

Cadeau doen
Wil je de workshop Creatief Fotografen in Rotterdam aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de workshop “Creatief Fotograferen in Rotterdam”? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de workshop)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging voor je deelname.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren.
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming