PRIVÉ CURSUS LIGHTROOM

Met het Lightroom fotobewerkingsprogramma kan je RAW bestanden bewerken en beheren. Tijdens deze cursus ontdek je de mogelijkheden van Lightroom en komen alle schermen en schuifjes aan bod. Deze cursus is ook geschikt als je geen enkele ervaring hebt met fotobewerking. Je werkt met je eigen laptop, waarop de laatste versie van Lightroom Classic CC staat geïnstalleerd.

Onze ervaring is dat het leren werken met Lightroom het allerbeste één-op-één gedaan moet worden. Het is intensief, het is direct en heel effectief!

Inhoud
Tijdens deze cursus ontdek je de belangrijkste Lightroom modules (Importeren, Bibliotheek, Ontwikkelen, Exporteren) en zie je wat de mogelijkheden zijn.
De workflow wordt stap voor stap behandeld. Je leert snel de beste en meest gebruikte mogelijkheden kennen.

Wat komt er onder andere aan de orde tijdens deze Lightroom-cursus?
* hoe importeer ik foto’s;
* hoe selecteer ik de goede foto’s in de Bibliotheek;
* hoe ontwikkel ik mijn RAW-bestanden in de Ontwikkel-module;
* wat kan ik met virtuele kopieën;
* hoe bewerk ik de beelden in kleur en zwart-wit;
* wat zijn voorinstellingen en wat kan ik ermee;
* wat zijn plug-ins en wat kan ik ermee;
* hoe werkt het exporteren;
* hoe ga ik Lightroom stap voor stap in de praktijk toepassen.

Kosten:
6 lessen van één uur:  € 435,00 (je kunt één vriend/vriendin meenemen).

Data 2023
Omdat het een privé cursus is, kan je binnen een paar dagen beginnen. De lessen vinden uitsluitend offline plaats in onze locatie aan de Coolhaven.

Benodigdheden
Voor deze cursus heb je een laptop met Lightroom Classic CC nodig. Belangrijk is dat de laptop krachtig genoeg is om foto’s te bewerken.

Advies
Wanneer je hulp nodig hebt bij het zoeken naar een juiste laptop, dan helpen we je met alle plezier verder. Stuur je vraag per e-mail en je ontvangt binnen enkele dagen een onafhankelijk advies.

Deelnemen
Wil je je aanmelden voor een privé Lightroom cursus? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer daarop ook het cursusnummer  24.450).
Nadat wij het formulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging en nemen we contact met je op om de eerste les in te plannen. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zondag betaald parkeren (09.00 – 23.00 uur /zone 540, laagste tarief).
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (metrostation Delfshaven of Coolhaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de 7 trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.

Lees ook de informatie over studiebelasting

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden

Voor verdere vragen en contact: klik hier

Gegevensbescherming