WORKSHOP NATUUR & INDUSTRIE FOTOGRAFEREN OP DE MAASVLAKTE

De Maasvlakte is een groot industriegebied dat door de mens is aangelegd. Dit gebied maakt deel uit van de Rotterdamse haven en is ongeveer 40 km2 groot. Er zijn overdag veel verschillende onderwerpen te vinden, van industrieel, kunst tot natuur.

Inhoud
De workshop Fotograferen op de Maasvlakte organiseren we aan het einde van de dag waarbij we met veranderend licht op verschillende locaties (van natuur tot industrieel) gaan fotograferen. De workshop is geschikt voor alle niveaus.

Benodigdheden
Om deel te kunnen nemen aan deze workshop moet je in het bezit zijn van een spiegelreflex- of systeemcamera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen. Er is geen voorkeur voor een speciale (zoom)lens die je moet gebruiken.
Twijfel je of je camera geschikt is? Stuur ons dan een e-mail.

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt maximaal 6-8 deelnemers zodat iedere deelnemer persoonlijke aandacht krijgt.

Prijsstelling
De kosten voor deze workshop bedragen € 65,00 per persoon. Dit is inclusief de hand-out en de fotobeoordeling van je gemaakte foto’s.

Docent
De workshop Fotograferen op de Maasvlakte  wordt begeleid door fotograaf André Nijenhuis. Hij heeft jarenlange ervaring in het fotograferen op de Maasvlakte en is een uitstekende docent met veel ervaring.

Weersomstandigheden
Wij houden de weersvoorspellingen goed in de gaten en kunnen tot 12 uur voor aanvang de workshop annuleren als er regen of storm wordt voorspeld. Wij informeren je hierover per e-mail. In het geval dat wij de workshop moeten annuleren, ontvang je direct alternatieve data waarop deze workshop alsnog wordt georganiseerd.

Locatie workshop
Maasvlakte 1 en 2. Tijdens deze workshop worden er met de auto diverse locaties aangedaan, zorg voor een volle tank.

Verzamelen
We starten vanaf het informatiecentrum Futureland (Europaweg 902 – 3199LC – Maasvlakte Rotterdam – Havennummer 8360).

Data
(workshopnummer 24.641) zondag 2 juni 2024 (18.00 – 21.00 uur)

(workshopnummer 24.642) vrijdag 6 september 2024 (17.00 – 20.00 uur)

Cadeau doen
Wil je de workshop Fotograferen op de Maasvlakte aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de workshop “Fotograferen op de Maasvlakte”? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de workshop)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zondag betaald parkeren (09.00 – 23.00 uur /zone 540). Onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zie Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming