WORKSHOP FOTOGRAFEREN OP DE MAASVLAKTE

De Maasvlakte 1 en 2 is een groot industriegebied dat door de mens is aangelegd. Dit gebied maakt deel uit van de Rotterdamse haven en is ongeveer 40 km2 groot. Er zijn overdag veel verschillende onderwerpen te vinden, van industrieel, kunst tot natuur.

Inhoud
We starten met een korte uitleg hoe je je camera gaat instellen, hoe je het licht gaat meten op de M-stand en hoe je een onderwerp creatiever in beeld kunt brengen. Daarna ga je onder begeleiding praktisch aan de slag.

Benodigdheden
Om deel te kunnen nemen aan deze workshop moet je in het bezit zijn van een spiegelreflex- of systeemcamera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen.
Twijfel je of je camera geschikt is? Stuur ons dan een e-mail.

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt gemiddeld 10 deelnemers zodat iedere deelnemer maximaal persoonlijke aandacht krijgt.

Prijsstelling
De kosten voor deze workshop bedragen € 45,00 per persoon. Dit is inclusief de zeer uitgebreide hand-out over natuur- en landschapsfotografie.

Docent
De workshop Fotograferen op de Maasvlakte  wordt gegeven door fotograaf André Nijenhuis. Hij heeft jarenlange ervaring in het fotograferen op de Maasvlakte en is een uitstekende docent met enorm veel didactische ervaring. Je gaat ontzettend veel inspiratie opdoen en voldaan naar huis met creatieve foto’s.

Weersomstandigheden
Wij houden de weersvoorspellingen goed in de gaten en kunnen tot 6 uur voor aanvang de workshop annuleren als er regen wordt voorspeld. Wij informeren je hierover per e-mail. In het geval dat wij de workshop moeten annuleren, ontvang je direct alternatieve data waarop deze workshop alsnog wordt georganiseerd.

Locatie workshop
Maasvlakte 1 en 2. Tijdens deze workshop worden er met de auto diverse locaties aangedaan, zorg voor een volle tank.

Verzamelen
“Het Balkon van Europa” Slag Maasmond 10, 3199 KH Maasvlakte

Data
De Maasvlakte (dag)workshop wordt in 2022 georganiseerd op:

(workshopnummer 22.643) vrijdag 22 juli 2022 / 13.00 – 16.00 uur

(workshopnummer 22.644) zondag 2 oktober 2022 / 13.00 – 16.00 uur

Cadeau doen
Wil je de workshop Fotograferen op de Maasvlakte aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de workshop “Fotograferen op de Maasvlakte”? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de workshop)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren.
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming