WORKSHOP AVOND & NACHTFOTOGRAFIE OP DE MAASVLAKTE

Een informatieve en praktische nachtfotografie workshop voor beginners en (half)gevorderden. De Maasvlakte 1 en 2 is een groot industriegebied dat door de mens is aangelegd. Dit gebied maakt deel uit van de Rotterdamse haven en is ongeveer 40 km2 groot. Er zijn veel verschillende onderwerpen te vinden, van industrieel tot natuur.

Inhoud
We starten met een korte uitleg hoe je je camera gaat instellen, hoe je het licht gaat meten op de M-stand en hoe je een onderwerp creatiever in beeld kunt brengen. Daarna ga je onder begeleiding praktisch aan de slag.

Benodigdheden
Om deel te kunnen nemen aan deze workshop moet je in het bezit zijn van een spiegelreflex- of systeemcamera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen. Voor de nachtfotografie workshops is naast een afstandsbediening ook een stevig statief nodig. Twijfel je of je camera geschikt is? Stuur ons dan een e-mail.

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt maximaal 6-8 deelnemers.

Prijsstelling
De kosten voor de workshop ‘Nachtfotografie op de Maasvlakte’ bedragen € 65,00 per persoon. Dit is inclusief de hand-out over de speciale instellingen van je camera en fotobeoordeling van je gemaakte foto’s.

Docent
Deze workshop wordt gegeven door fotograaf André Nijenhuis. Hij heeft jarenlange ervaring in het fotograferen op de Maasvlakte en is een uitstekende docent met enorm veel ervaring. Je gaat onder zijn begeleiding heel bijzondere en prachtige foto’s maken.

Weersomstandigheden
De ervaring is dat regenbuien altijd heel plaatselijk vallen en dat de weersvoorspellingen er vaak naast zitten. Pas op het moment dat we op de Maasvlakte zijn, kan het gebeuren dat het beter is om de workshop in onderling overleg te verplaatsen.

Locatie workshop
Tijdens deze workshop worden er met de auto diverse locaties op de Maasvlakte 1 & 2 aangedaan. De workshop wordt bij alle dienstdoende veiligheidsinstanties aangemeld.

Verzamelen
“Het Balkon van Europa” Slag Maasmond 10, 3199 KH Maasvlakte.

Data
(workshopnummer 24.623) zaterdag 27 juli 2024 (21.30 – 00.30 uur) vol

(workshopnummer 24.624) woensdag 4 september 2024 (20.30 – 23.30 uur) beperkt plaats beschikbaar

Cadeau doen
Wil je de workshop Nachtfotografie op de Maasvlakte aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Inschrijven voor deze workshop Nachtfotografie op de Maasvlakte? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de workshop)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zondag betaald parkeren (09.00 – 23.00 uur /zone 540, laagste tarief).
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming