WORKSHOP AVOND & NACHTFOTOGRAFIE IN ROTTERDAM

Inhoud
De nacht biedt een breed scala aan fascinerende onderwerpen, zoals architectuur en stadspanorama’s die in de nacht vaak interessanter zijn dan overdag. Voor elke fotograaf  is de nacht een mooi moment om indrukwekkende foto’s te maken. Je leert tijdens deze workshop hoe je je camera in moet stellen (scherpstellen en belichten) en hoe je een statief het best kunt gebruiken. We gaan ontdekken hoe je lichtsterretjes en lichtstrepen in je foto kan krijgen. Ook het ‘spelen met licht’ om daarmee heel creatieve nachtfoto’s te maken, komt aan de orde. We beginnen vóór de zonsondergang en gaan vervolgens starten met fotograferen als het ‘blauwe uurtje’ begint.

Benodigdheden
Met een spiegelreflex- of systeemcamera, waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen, haal je het meeste uit deze workshop. Je hebt tevens een stevig statief en een afstandsbediening nodig. Lege kaartjes en volle batterijen meenemen is het advies. Twijfel je of je camera geschikt is? Stuur dan een e-mailbericht

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt gemiddeld 6-8 deelnemers zodat iedere deelnemer maximaal persoonlijke aandacht krijgt.

Prijsstelling
De kosten voor deze workshop bedragen € 65,00 per persoon. Dit is inclusief de hand-out en de fotobeoordeling van je gemaakte foto’s.

Locatie workshop

We verzamelen bij metrostation Wilhelminaplein (Otto Reuchlinweg/Prinsendam).

Data 
De workshop Nachtfotografie in Rotterdam wordt georganiseerd op:

(workshopnummer 24.661) vrijdag 28 juni 2024 (21.30 – 00.30 uur) VOL

Weersomstandigheden
Bij slechte weersomstandigheden wordt de workshop verzet. Je krijgt op de dag van de workshop een e-mailbericht.

Cadeau doen
Wil je deze Nachtfotografie workshop aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de workshop “Nachtfotografie in Rotterdam”? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de workshop)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zondag betaald parkeren (09.00 – 23.00 uur /zone 540). Onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zie Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming