MASTERCLASS

In vergelijk tot onze cursussen is de Masterclass van een totaal andere orde. Ook al is fotograferen niet je beroep, je bent wel degelijk op een serieuze manier bezig met fotografie. Tijdens de Masterclass leer je om je ideeën in beeld te vertalen en ga je op zoek naar een grotere oorspronkelijkheid in je fotowerk.

Tijdens 10 inspirerende en uitdagende bijeenkomsten onderzoek je wat jouw manier van fotograferen is. Je ontwikkelt zo een beeldtaal die voortkomt uit je eigen persoonlijkheid, jij staat centraal in dit boeiende proces.

Je gaat het werk van andere fotografen bestuderen ter inspiratie. Tijdens het jaar kun je rekenen op de expertise van André Nijenhuis in het begeleiden, uitdagen, inspireren en kritisch reflecteren. Ook de intensieve inbreng van de andere deelnemers helpt je om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Aan bod komen vaardigheden als:
* idee- en conceptvorming
* plan van aanpak
* onderzoek, verbeelding en beeldstrategie
* verhaal maken, ordenen en selecteren
* techniek, nabewerking en print
* publicatie en presentatie

Reken naast de bijeenkomsten op ruim een dag per week om je ideeën uit te werken, foto’s te maken en die te bewerken.

Advies
Weet je niet zeker of deze Masterclass bij je past? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. We kijken aan de hand van je foto’s wat voor jou de beste optie is.

Prijs
De prijs voor de Masterclass is € 495,00 

Data 2022
(22.375) zondagmiddag 16/1 – 13/2 – 13/3 – 10/4 – 15/5 – 12/6 – 10/7 – 11/9 – 9/10 – 20/11 (gestart)

Cursustijden middag: 13.30 – 16.00 uur

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de Masterclass in 2022? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer daarop ook het cursusnummer).
Nadat wij het formulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren.
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de 7 trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.

Lees ook de informatie over studiebelasting

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden

Voor verdere vragen en contact: klik hier

Gegevensbescherming