ZOMERSCHOOL MASTERCLASS

Inhoud
Goede fotografie is heel persoonlijk, je hebt technische kennis en “spullen” nodig. Maar het belangrijkste is de fotograaf zelf. Hoe kijkt de fotograaf en hoe leg je een onderwerp anders dan anders vast? Hoe ontwikkel je jouw manier van kijken?

Met deze Masterclass ga je leren en ontdekken hoe je de techniek en apparatuur kunt gebruiken om op jouw eigen manier te fotograferen? Wat is je “visuele handtekening”? Het gaat er dus om in je foto’s meer van jezelf te laten zien. Enerzijds in individuele foto’s en anderzijds in een serie foto’s

Tijdens de Zomerschool Masterclass gaan we aan de slag met drie geheel verschillende onderwerpen. In een korte tijd ga je met intensieve begeleiding per onderwerp een serie fotograferen.

Deze Masterclass is de ideale kans om je fotografie naar een hoger plan te tillen. Er is bewust gekozen voor een groep van maximaal 12 deelnemers waardoor je, naast de feedback door de docent, ook je foto’s gezamenlijk en heel divers kunt bespreken.

Niveau
Deze Masterclass is bedoeld voor de gevorderde fotograaf die het aandurft om buiten haar/zijn comfortzone op zoek te gaan naar verdieping en eigen creativiteit.

Benodigdheden
Een spiegelreflex- of systeemcamera en nabewerking programma(s).

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt 8-10 deelnemers zodat iedere deelnemer maximaal persoonlijke aandacht krijgt.

Prijsstelling
De kosten voor deze Masterclass bedragen € 125,00 per persoon. Dit is inclusief diverse hand-outs en presentaties.

Data
Deze Masterclass wordt georganiseerd op: (cursusnummer 22.908) donderdagavond 14/7 – 28/7 – 11/8 – 25/8  (19.30 – 21.30 uur).

Cadeau doen
Wil je deze Masterclass aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Wil je deelnemen aan deze Masterclass? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de cursus)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren.
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.