ZOMERSCHOOL PORTRETFOTOGRAFIE op locatie

Inhoud
Tijdens de cursus Portretfotografie op locatie ben je bezig met misschien wel het meest populaire onderwerp in de fotografie “het portret”. In portretfotografie komt alles samen. Je moet technische kennis hebben van je camera en het objectief waarmee je fotografeert, het licht kunnen “lezen” en het belangrijkste; niet bang zijn mensen aan te sturen. Maar geen nood, tijdens deze cursus ga je al deze vaardigheden onder professionele begeleiding uitgebreid oefenen.

Door verschillende opdrachten te maken, krijg je de kans om vooral veel ervaring op te bouwen. De inhoud is minder technisch, je gaat aan de slag met verschillende modellen. We gaan in Rotterdam fotograferen op verschillende locaties. Deze locaties bieden veel mogelijkheden om je te bekwamen in het fenomeen “Portretfotografie op locatie”.

Niveau
Deze Portretfotografie cursus is bedoeld voor de half- en gevorderde fotograaf. Je moet het gebruik van de belichtingsdriehoek beheersen en een redelijke kennis van Lightroom hebben.

Benodigdheden
Een spiegelreflex- of systeemcamera met een standaard zoomlens. Voor de praktijklessen gaan we met de auto naar diverse locaties om te fotograferen.

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt maximaal 8  deelnemers zodat iedere deelnemer maximaal persoonlijke aandacht krijgt.

Prijsstelling
De kosten voor deze korte zomercursus bedragen € 225,00 per persoon. Dit is inclusief de hand-out over Portretfotografie die je voorafgaand aan de cursus als PDF ontvangt. Wij huren professionele modellen in.

Data
De Portretfotografie cursus wordt georganiseerd op:

(cursusnummer 22.907-A) maandagavond 11/7 – 25/7 – 8/8 – 22/8  (vol)

(cursusnummer 22.907-B) woensdagavond 13/7 – 27/7 – 10/8 – 24/8

(19.30 – 21.30 uur).

Cadeau doen
Wil je deze Zomercursus aan iemand cadeau doen? Lees meer …

Deelnemen
Wil je deelnemen aan deze Portretfotografie cursus? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer ook het nummer van de cursus)

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Daarna ontvang je van onze administratie de factuur als pdf-bestand.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot zaterdag betaald parkeren (zone 540, laagste tarief). Na 18.00 uur gratis parkeren.

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Vragen en Contact: lees meer …

Studiebelasting: lees meer …

Gegevensbescherming

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.