PERSOONLIJKE FOTOGRAFIE COACHING

Persoonlijke Fotografie Coaching
Heb je graag een docent die jou individueel alle aandacht geeft bij het verder ontwikkelen van je fotografiekennis? Wil je als amateur fotograaf werken aan je signatuur en een eigen stijl ontwikkelen? Ga je semi-professioneel beginnen of wil je je specialiseren in een bepaald gedeelte van de fotografie? Dan is het hoog tijd voor een persoonlijke fotografie coach.

Inhoud
Een coaching traject kan gericht zijn op het verdiepen van technieken maar kan ook gaan over profilering, je portfolio, wel of geen website en social media publiciteit. Breng je fotografie naar een hoger niveau, wordt een betere fotograaf en ontwikkel je eigen stijl!

Persoonlijke Fotografie Coaching is altijd één op één, je hebt alle ruimte om precies dat te leren wat je wilt leren! Alle aandacht gaat naar jou en je zult merken dat je snel grote stappen maakt in je ontwikkeling. En niet alleen voor wat betreft de theorie van het fotograferen, we gaan ook praktisch aan de slag!

Waarom bij de Rotterdamse Fotografieschool?
Tijdens het Persoonlijke Fotografie Coaching traject krijg je op tijden dat het jou uitkomt één op één les van een fotograaf die ervaring heeft met coachend lesgeven. Daarnaast kun je tussentijds contact hebben via e-mail. Een coaching traject kan binnen een paar dagen opgestart worden.

Investering
(cursusnummer 22.701) Losse Les : 2 uur € 170,00

(cursusnummer 22.702) Basis : 1 x 2 uur + 5 x 1 uur (totaal 7 uur) € 395,00

(cursusnummer 22.703) Premium : 1 x 2 uur + 9 x 1 uur (totaal 11 uur) € 595,00

(cursusnummer 22.704) Deluxe : 1 x 2 uur + 14 x 1uur (totaal 16 uur) € 795,00

(cursusnummer 22.705) Jaarcoaching : 1 x 2 uur + 25 x 1 uur (totaal 27 uur) € 1295,00

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor Persoonlijke Fotografie Coaching? Ga dan naar het Inschrijfformulier  (noteer daarop ook het cursusnummer).
Nadat wij het formulier hebben ontvangen, sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging en een factuur.

Reserveren 
Nadat je de factuur hebt ontvangen, kan je een reservering maken voor de eerste afspraak. Lees meer ….

Bevestiging Reservering
Na ontvangst van je reservering ontvang je per e-mail de bevestiging dat je reservering in onze agenda staat genoteerd.

Locatie van de Rotterdamse Fotografieschool
Coolhaven 238c te Rotterdam (Delfshaven). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Van maandag tot en met zondag betaald parkeren (09.00 – 23.00 uur /zone 540, laagste tarief).
Onze locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation Delfshaven / Tram 4 halte Ruilstraat), zie ook Google Maps

Wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven vanwege de 7 trappen (geen lift) niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.

Lees ook de informatie over studiebelasting

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden

Voor verdere vragen en contact: klik hier

Gegevensbescherming